Varmrätter
Kött, fågel, fisk eller kanske vegetariskt?
Oavsett vad som är din favorit så hoppas jag kunna inspirera och att du hittar något du vill laga här.
Jag älskar svamprisotto! Krämig, med mycket smak, och krispiga, salta chips av grönkål och prosciutto. Den här risotton med Västerbottensost är en riktigt favorit!
Vill du ha den vegetarisk? Skippa prosciutton.
En god pastarätt är aldrig fel. Den här med chili, citron och tigerräkor passar både till vardags och fest.
En lyxig fiskrätt som passar när man har lite mer tid att lägga på matlagningen. Vad sägs om ugnsbakad torsk serverat med jordärtskockspuré, vitvinssås med tomat och gräslök, picklad och friterad jordärtskocka och grönkålschips?
Getostsallad med rostad rödbeta, smörstekt levainbröd, ruccola och honung.
En god sallad med krämig getost som passar perfekt till lunch eller en lättare middag, men som också kan göras i mindre portioner och ätas som förrätt.
Dumplings med fläskfärs, spetskål och ingefära.
Jag älskar asiatiska smaker! Dessa dumplings innehåller både ingefära, chili, vitlök och sesam. Och en härlig, het dippsås till!
Kontakta mig gärna för matinspiration och samarbetsförfrågningar.
Copyright © Alla rättigheter förbehållna